Zagotovljeno hujšanje

Švicarski dietni komplet temelji na svoji najbolje prodajani knjigi “Intuitive Nutrition – How to Get Guaranteed Weight Loss” in njegovem edinstvenem konceptu prehrane z imenom “Intuitive Nutrition”, prehranjevalni pristop, ki se osredotoča na razumevanje vaše lakote in razlogov, zakaj ste lačni.

Švicarski Diet Kit je 100% naravno, slastno, in zdravo probiotično dopolnilo v obliki žvečilke s čokolado, ki zavira apetit in pomaga zmanjšati vnos kalorij in s tem težo.

Izdelek je odobren s strani COO in FDA.

Švicarski dietni komplet vsebuje naravna prehranska vlakna, ki se širijo v vodi, zaradi česar se počutite nasiteni. Lahko vzamete eno ali dve zvečilki z velikim kozarcem vode, pred obrokom ali namesto prigrizka. Ker se želodec napolni, ste siti in tako ne vnašate nepotrebne hrane. Avtomatično telo prične razgrajevati, topiti maščobo.

KLINIČNO DOKAZANO:
Izdelek je bil testiran na Univerzi v Rimu. V 4 tednih je od 50 udeležencev (moški in ženske med 18-60 let), 9 od 10 shujšalo, s povprečno 3,1 kg izgube teže. Največja izgubljena teža je znašala 7 kg.

Različni okusi:

  • Jagoda z vitaminom A, C, E
  • češnja z vitaminom C
  • Breskev z ekstraktom Ginseng
Nakup izdelka
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.