Podprite svoje dobro počutje s SVETLINOVIM OLJEM

Podprite svoje dobro počutje s SVETLINOVIM OLJEM, ki:

  • pomaga pri ohranjanju ravnovesja hormonov in je podpora pri zdravem menstrualnem ciklu
  • pomaga ohranjati zdravo in sijočo kožo.

Svetlinovo olje vsebuje življensko pomembne maščobne kisline, kot sta GLA in LA (gama linolenska in linolna kislina). Svetlin je rastlina, ki izvira iz Severne Amerike. V 17. stoletju so ga prenesli v Anglijo, danes je razširjen že skoraj po vsem svetu. Njegovo učinkovitost so odkrili že Indijanci, ki so s pomočjo svetlina celili rane, zdravili kožne bolezni, zastrupitev jeter, ženske težave in prebavne težave. Svetlin naj bi celo pomagal proti mačku.

Svetlinovo olje je bogat vir gama linolenske (GLA) in linolne (LA) kisline, ki sta nenasičeni esencialni maščobni kislini. Nase vežeta proste radikale ter sodelujeta pri zaščiti celic in živcev. GLA tudi povečuje tvorbo prostaglandina E-1, čigar naloga je zmanjševanje lepljenja trombocitov. Na ta način se v telesu izboljša pretok krvi.

To je tudi eden izmed razlogov, da je svetlinovo olje zelo priporočljivo za uživanje pred menstruacijo, saj lajša menstrualne težave. Priporočljivo je tudi za ljudi ki imajo povišan holesterol, saj znižuje vrednosti slabega holesterola in telo tudi brani pred srčno-žilnimi boleznimi.

V vsaki kapsuli je 1000mg čistega SVETLINOVEGA OLJA, bogatega z nenasičenimi esencialnimi maščobnimi kislinami, ki jih naš organizem nujno potrebuje.

SVETLINOVO OLJE dodatno pomaga obdržati mladostno in sijočo kožo. Z njim se lahko tudi namažemo in s tem dosežemo še večjo prožnost in elastičnost naše kože. Nenazadnje, le kdo si ne želi lepe, zdrave in sijoče kože?

Zato naj Vas razvaja Svetlin in Vaša koža bo resnično sijala.

Ne vsebuje glutena, kvasa, mlečnih sestavin, soli, laktoze, umetnih barvil, arom in konzervansov.

Nakup izdelka
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.